Съюз на ветеринарните лекари в България

Новини


Абонамент за получаване на новини


Получаване на новини?

Joomla : Съюз на вет

СВЛБ във фейсбук СВЛБ във Фейсбук

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Е-мейл Печат ПДФ

Untitled

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Позволете ми в качеството си на Почетен Президент на Регионалната Комисия на Световната Организация по Здравеопазване на Животните (OIE) за Европа и Регионален Представител за страните от Източна Европа да Ви поздравя по случай 14 декември - професионалния празник на ветеринарномедицинската професия.
За мен е чест и удоволствие да се обърна към Вас на този ден и да засвидетелствам още веднъж своето и на моя екип уважение към нашата професия.
Ветеринарномедицинската професия, посветена на опазване здравето на животните и хората е една от най-почитаните, достойни и уважавани професии. Тя е призвание, което изисква професионализъм, постоянно усъвършенстване, интелектуално усилие, готовност за решения и действия в реално време.
Независимо от трудностите, с който всички се сблъсквате ежедневно, Вие продължихте всеотдайно и неуморно да прилагате високите международните стандарти в областта на здравопазването на животните, хуманното отношение, безопасността на храните и граничния контрол.
За поредна година Ветеринарната служба на България бе високо оценена от Световната Организация по Здравеопазване на Животните (OIE) за отговорно изпълнение на задълженията и, които произтичат от членството на страната ни в OIE и Европейския Съюз.
Ето защо Ви поднасям искрената си благодарност за Вашето активно участие и принос при осъществяване целите на ветеринарномедицинската политика и пожелавам на всички колеги и техните семейства здраве, щастие и успехи в професионален и личен план.
Честит празник!
С уважение,
ПРОФ. Д-Р НИКОЛА БЕЛЕВ
ПОЧЕТЕН ПРЕЗИДЕНТ НА
РЕГИОНАЛНАТА КОМИСИЯ НА OIE ЗА ЕВРОПА
РЕГИОНАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА ИЗТОЧНА ЕВРОПА